perjantai 7. kesäkuuta 2013

Bussissa (K-18) Padma Patil


Otsikko: Bussissa
Kirjoittaja: Koiranruusu
Beta: Fire
Ikäsuositus: K-18
Tyylilaji: PWP ja se kattaakin sitten kaiken
Henkilöt: Padma Patil
Varoitukset: Autoerotiikkaa/autoseksuaalisuus, seksiä julkisella paikalla ja fetissi/fetissejä
Vastuuvapaus: I don't own anything except the computer I used to write this fanfiction with and I don't get any monetary compensation from writing this story, so no need to sue me!

Tiivistelmä: Padmasta oli tullut suorastaan joukkoliikenteen asiantuntija, tosin sillä erotuksella, ettei hän täysin ymmärtänyt teknisiä yksityiskohtia, mutta linja-autoista hänellä oli paljon kokemuksia.

Haasteista: FF100 sana 012. Oranssi,  Neljän tuvan haaste - Korpinkynsi ja Kerää kaikki hahmot - Padma Patil

K/H: Tämän idea tuli tuosta autoerotiikka sanasta, ei niinkään sen todellisesta merkityksestä vaan pikemminkin mielleyhtymästä, jonka sanan osat erillisinä saivat iskostumaan pääkoppaani. Ja kun sitten päähenkilöksi valikoitui korpinkynsi, niin tekstiin oli aivan pakko änkeä vähemmän luontevia nimikkeitä tavallisemman seksisanaston kera. Yritin välttää karkeampia ilmaisuja, mutta muutamia joukkoon saattoi jäädä, kun liiallista toistoa välttääkseni vaihtelin nimikkeistöä, eikä sopivia sanoja aina oikein löytynyt.


Bussissa


Padma yritti pitää kasvonsa ilmeettöminä, typerä hymy kuitenkin karkasi hänen huulilleen. Hän oli korpinkynsi eikä luihuinen, joten oli ymmärrettävää, ettei hän osannut piilottaa tunteitaan pokerinaaman taakse. Joskus hän  toivoi, että lajitteluhattu olisi laittanut hänet johonkin toiseen tupaan. Ehkä hän ei silloin analysoisi kaikkea tai kehittelisi mielessään tutkielmia aina ja kaikesta.

Silkalla päättäväisyydellä ja logiikalla nuori nainen pakotti ajatuksensa pois pohdinnoista. Tämä oli harvinainen tilaisuus, eikä ollut varmuutta milloin hän seuraavan kerran voisi kokea tämän. Hän halusi nauttia tästä hetkestä ilman niitä teorioita, joilla haluttiin etsiä syyt ja nimi hänen käytökselleen tai lokeroida se muuten. Hän halusi keskittyä vain bussin jatkuvaan liikkeeseen, unohtaa edes osittain muu maailma.

Paras linja-auto oli sellainen, joka ei ollut tuliterä, mutta ei myöskään muinaismuisto, vaan sopivasti ikääntynyt. Moottorin piti jyristä ja täristä, jousituksen piti viedä vain pahin terä töyssyistä ja tärähdyksistä, ei tehdä kulkemisesta liian pehmeää ja tasaista.

Myös istumapaikalla oli merkitystä täydellisessä bussimatkassa, parhaat paikat olivat moottorin tai takarenkaiden läheisyydessä, eturenkaiden kohdalla ei jostain syystä pystynyt saavuttamaan samaa nautintoa matkustamisesta kuin kahdella ensiksi mainituilla.

Padmasta oli tullut suorastaan linja-autojen asiantuntija, tosin sillä erotuksella, ettei hän täysin ymmärtänyt teknisiä yksityiskohtia, mutta bussilla kulkemisesta hänellä oli paljon kokemuksia. Oli valitettavaa, ettei jästikirjoja ollut helposti saatavilla taikamaailmassa, eivätkä Tylypahkan jästitiedon tunnit tarjonneet muuta kuin pintapuolisen kuvan jästien joukkoliikenteestä ja sekin oli usein virheellistä tai vanhentunutta tietoa.

Toisaalta saadakseen nautintoa bussilla kulkemisesta Padman ei tarvinnut purkaa autoa osiin ja ymmärtää jokaisen osan nimeä ja sitä miten ne toimivat.

Nautinto, sitä varten hän tässä bussissa istui reidet aavistuksen verran harallaan, lantio kallistettuna niin, että hänen häpynsä oli suorassa kosketuksessa istuimeen, josta kaikki ihanat värähtelyt tuntuivat parhaiten. Hänellä oli poltetun oranssin värinen A-linjainen kevättakki, jota hän käytti lähes aina näillä bussiretkillään, sillä se kätki hänen säädyttömän liikehdintänsä muiden matkustajien katseilta. Vain hänen kasvonsa saattoivat paljastaa hänet.

Toistaiseksi bussi oli vielä kohtuullisen väljä, puolet istuimista oli tyhjillään ja harva matkustaja oli liikkeellä yksin, joten tyhjiä penkkipareja riitti vielä usealle matkustajalle. Padma saisi siis istua rauhassa hyvän aikaa.

Hän oli jo aivan kostea, hänen ohuen ohuet alushousunsa olivat liimautuneet kiinni paljaaksi ajeltuun ihoon ja ristiriita kankaan kylmän kosteuden ja kuuman ihon välillä sai Padman värisemään ensimmäisen pienen alkupala orgasmin ansiosta. Hän puristi huuliaan tiukasti yhteen, jotta ei päästäisi inahdustakaan. Ääni oli ilmeiden lisäksi niitä harvoja asioita, jotka ilmiantaisivat hänen matkansa todellisen tarkoituksen. Padma tiesi, että matkan päätteeksi hänen huulensa olisivat jälleen verille pureksittu.

Halkeilleet huulet saisivat Parvatin moittimaan häntä taas kerran siitä, ettei hän huolehtinut tarpeeksi itsestään, ja sisko ostaisi jälleen uuden huulisalvan Viistokujalta hänelle. Padma ottaisi sen toistamiseen kiitollisena vastaan, mutta tuntisi kipeästi omatunnossaan syyllisyyden pistoksen siitä, ettei korjannut siskonsa väärinkäsitystä kiusallisia kysymyksiä välttääkseen.

Kirjaston kuivan ilman, kirjapölyn ja opiskelustressin oletettiin olevan syynä lähes kaikkeen ryppyisistä vaatteista rohtuneisiin huuliin. Opiskeluorientoituneiden tupaan kuuluminen kävi selitykseksi melkein mihin tahansa. Padma ei olisi ensimmäinen korpinkynsi, joka unohti syödä, nukkua tai muuten huolehtia itsestään kirjoihin ja opiskeluun uppoutuessaan. Sen turvin hän käytti kaikki tilaisuudet matkustamiseen, josta oli tullut hänelle suorastaan obsessio.

Kuljettajan vaihtaessa vaihdetta moottori ärjyi hetken raskaasti nykien. Padman silmät puristuivat tiukasti kiinni hänen edellisen orgasmin jäljiltä herkistyneen vulvansa reagoidessa voimakkaasti yllättävään stimulaatioon. Paidan kevyt hively tuntui suorastaan kivuliaalta jäykistyneitä mamiloita vasten. Hän olisi halunnut puristaa niitä käsillään, tuntea enemmän, mutta vaikka hän ei olisi ollut julkisella paikalla, hänen omat sääntönsä tälle leikille kielsivät sen. Hän sai vain liikuttaa lantiotaan ja reisiään, muuttaa istuma-asentoaan, kaikki muu piti tulla auton liikkeestä ja moottorin värähtelyistä.

Istuimen värähtely lähetti tuhansia sykähdyksiä kuin kipinöitä, jotka tuntuivat kaikki kulkevan hänen turvonneen ja kovettuneen klitoriksensa kautta ympäri hänen kehoaan. Emättimen ja peräsuolen seinämien lihakset supistelivat voimakkaasti kipinöiden ansiosta ja muuttivat kevyesti pirskahtelevan mielihyvän voimakkaaksi nautinnon hyökyaalloksi. Eikä moottori lopettanut hetkeksikään kehräystään, pitäen Padman jatkuvassa kiihotuksen tilassa.

Eivät edes hetkelliset pysähtymiset pysäkeillä katkaisseet hurmosta, vaikka koneen äänen vaietessa myös tärinä pehmeni lähes huomaamattomaksi ja yhä useampi auton istuimista otettiin käyttöön uusien matkustajien toimesta. Liikkeelle lähdöt olivat kuitenkin niin ärhäköitä, että nirvanan huipulle paluu oli pikainen. Padma joutui jännittämään leukansa lihakset äärimmilleen estääkseen itseään huohottamasta ääneen intensiivisestä ja pitkään jatkuneesta nautinnosta, joka oli kuin yhtä pitkää orgasmia ilman todellista kliimaksia ja jälkihehkua.

Hänen lantionsa alkoi liikkua edestakaisin aivan itsestään tuolia vasten kehon tavoitellessa täydellistä ekstaasia. Padman otsa oli jo hiestä märkä ja hänen hiuksensa liimautuivat siihen. Yksi raikastusloitsu korjaisi tilanteen helposti ilman, että jästit huomaisivat sitä, mutta hän oli niin lähellä elämänsä parasta orgasmia, ettei hän välittänyt moisista pikkuseikoista. Eikä otsa ollut ainoa paikka hänen kehostaan, joka oli märkä. Hikinorot juoksivat pitkin hänen selkäänsä ja hänen ulkosynnyttimensä litisivät runsaasta eritteestä.

Moottorin hyrähdykset kiusasivat hänen herkistyneitä tuntoreseptoreitaan ja niiden viestit kulkivat täydellä teholla toimivien synapsien välittäminä mielihyväkeskukseen hänen aivoissaan, jonka kapasiteetti oli vaarassa ylikuormittua tällä hetkellä. Eikä Padmalla olisi mitään sitä vastaan, kunhan hän vain saavuttaisi huippunsa tässä ihanassa bussissa, joka oli ulkoa likaisen harmaa, vaikka auto ansaitsisi värikseen loistavan aurinkoisen oranssin, jotta sen erinomaisuus erottuisi tavanomaisuuden massasta.

Nautinnosta sekaiset ajatukset katkesivat töyssyyn tiessä, joka sinkosi Padman linnunradan läpi euforian universumiin kartoittamaan hänelle ennen tuntemattomia ultraorgasmin ominaisuuksia. Valo sävyttyi lohenpunaiseksi siivilöityessään silmäluomien läpi ja Padma huomasi sulkeneensa silmänsä jossain vaiheessa, mutta sillä ei ollut merkitystä. Häntä ei haitannut enää edes se, että hän hymyili liian onnellisesti istuessaan yksin bussissa. Hän saisi suuremmalla todennäköisyydellä istua rauhassa koko loppumatkan, jos muut matkustajat pitäisivät häntä hulluna.

Tämän matkan ansiosta hän saattaisi kestää pian alkavan, liki neljän kuukauden pituisen, syyslukukauden Tylypahkassa ennen seuraavaa mahdollisuutta bussilla matkustamiseen. Aikansa kuluksi hän voisi perehtyä siihen, miten erilaiset fetissit syntyivät ja johtuuko hänen voimakas reaktionsa moottorin värinään poikkeamasta tai erityisestä herkkyydestä Pacinin keräsissä.






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti