keskiviikko 29. helmikuuta 2012

PMS-STVI:n agentin tehtävä Tylypahkassa (K-18)

Otsikko: PMS-STVI:n agentin tehtävä Tylypahkassa

Kirjoittaja: Koiranruusu

Beta: Kiitos, Fire!

Ikäraja: K-18

Tyylilaji: huumori ja PWP

Paritus: Harry/Draco ja Dracon penis/herra Kondomi

Varoitukset: Seksiä ja kiroilua, jonka sekaan ääliöhuumoria (itse asiassa, koko idea on ääliöhuumoria) on eksynyt kliseiden kera. Hahmokuolemasta lienee myös syytä varoittaa, mutta nenäliinapaketille tuskin on tarvetta...

Vastuuvapaus: Row-täti omistaa pojat ja Potter-maailman, minä omistan tarinan salaisen agentin ja julkaistun sadun, josta tämä ficci on saanut innoituksensa.

Tiivistelmä: Kondomi tiesi rakastuneensa juuri sillä hetkellä, kun pisara karkasi peniksen päästä ja alkoi valua sen käyrää vartta pitkin.

A/N: Tämä on levykkeellä odotellut valmistumistaan siitä saakka, kun esinehaasteeseen ilmoittauduin. Nyt sitten kaipasin hermolepoa vakavampien ja synkkien ficcien kirjoittamisesta ja päätin saada tämän valmiiksi. Ficci osallistuu esinehaasteeseen, FF100 sanalla 077. Mikä? ja osastohaasteeseen Halkinaurus osastonaan.

 

 

PMS-STVI:n agentin tehtävä Tylypahkassa

 

Eräänä kauniina kevätpäivänä herra Kondomi, jonka lempinimi oli Kortsu, oli kävelyllä Tylypahkan kauniissa maastossa. Se oli jo järven vastarannalla, linnasta katsottuna, kun se kuuli läheisestä pensaikosta kiinnostavia ääniä. Se lähestyi pensaita varovasti, jotta sen läsnäoloa ei huomattaisi, ja se näytti onnistuvan tavoitteessaan, sillä äänet jatkuivat samoina.

Se oli jo aivan äänien tuntumassa, kuitenkin edelleen pensaiden suojassa, kun sen eteen tipahti kasa laadukasta pellavakangasta. Juuri kun Kortsu oli hahmottanut kankaan kuuluvan housuihin, jollaisia Tylypahkan miespuoliset oppilaat käyttivät, tippui pellavakangaskasan päälle oranssit sieppikoristeiset bokserit. Herra Kortsu kohotti päätään, ja hän näki kauneimman peniksen maailmassa.

Penis oli hieman käyrä, normaalipituinen ja solakka, siitä huolimatta täydessä mitassaan se oli erittäin vaikuttava näky. Sen vaaleus hävisi kauniin rusotuksen lisääntyessä siinä ja sen pää oli jo hehkuvan punainen kiillellen kosteudesta. Kondomi tiesi rakastuneensa juuri sillä hetkellä, kun pisara karkasi peniksen päästä ja alkoi valua sen käyrää vartta pitkin.

 

Herra Kondomi kertasi mielessään tehtävänsä, jonka se oli saanut parantajien maailmanlaajuisen salaisen sukupuolitautien vastaisen iskujoukon (PMS-STVI:n) päämajassa. Hänen tehtävänsä oli etsiä, löytää ja rakastua penikseen, joka oli aikeissa pitää hauskaa ilman asianmukaista suojaa. Hänen kaltaisiaan kondomiagentteja oli runsaasti paikoissa, joissa suojaamatonta seksiä todennäköisimmin tapahtui kuten sisäoppilaitoksissa, yökerhoissa, erilaisissa tapahtumissa ja muissa sellaisissa. Oli myös kondomiagentteja, jotka kiertelivät eripuolilla maailmaa ilman tiettyä paikkaa, mutta heillä kaikilla olivat samat toimintaohjeet.

 

Kortsu siirtyi asemiin vaatekasan päälle. Hänen piti odottaa mahdollista oma-aloitteisuutta rakkautensa kohteelta tai tämän partnerilta, jos he eivät muistaneet suojauksen tarvetta, silloin vasta hänellä oli lupa puuttua asiaan taikuudella, jonka hän omasi PMS-STVI:n toimesta.

 

Kaikki agentit oli kyllästetty monin taioin, ei pelkästään animoitu. He saattoivat vapauttaa taikoja, joiden tarkoitus oli kiinnittää huomio suojauksen tarpeeseen. Ensin aloitettiin lievällä välähdyksellä hänen pinnallaan, jos se ei auttanut, niin panoksia nostettiin. Siinä tapauksessa, että kohde ei vielä viimeisen selkeän muistutuksen jälkeen tehnyt elettäkään suojautuakseen, agenteilla oli lupa siirtyä suojaksi itse, mutta silloin he jättivät kohteensa käsivarteen viestin, joka pysyisi niin kauan kunnes henkilö oppisi käyttämään kondomia aina tarvittaessa.

 

Herra Kondomi palasi ajatuksistaan takaisin tähän hetkeen, hän katseli kahta nuorta miestä, joista tummempi nojautui puuta vasten alastomana. Tummaverikön silmälasit olivat toisen vaatekasan seassa ja hänen vihreiden silmiensä katse porautui kiihkeänä kauniin peniksen omistajaan.

 

— Malfoy, mikä maksaa? Sinä lupasit minulle kuumaa seksiä, mutta täällä alkaa pian tulla kylmä, jos et tee jotain...

 

— Turpa kiinni Potter, tai nain sinua kuivana! Minä olen ainoa, jolla on munaa naida pelastajaa. Joten sinulla ei ole paljoa valinnanvaraa, jos haluat perseeseesi täytettä, vaalea nuorukainen uhkasi lähes muristen silmät viiruiksi kaventuneina, mikä oli harvinaisen kiihottava ääni ja näky.

 

Ilmeisesti tummaverikkö olikin halunnut saada aikaiseksi mainitun reaktion, sillä hänen kasvoillaan oli pirullisen itsetyytyväinen ilme. Malfoyksi kutsuttu otti askeleen tätä kohti ja Kortsun katse siirtyi seuraamaan kaarevan peniksen kaunista liikehdintää omistajansa jalkojen välissä. Punertava pää nyökkäili innoissaan ja lisää kosteutta ilmaantui kiiltelevinä pisaroina sen pinnalle. Kortsu kuitenkin ehti jo hieman huolestua tapahtumien siirtyessä puun luokse, jolloin hän ei enää olisi kaksikon näkyvissä.

 

— Taisit unohtaa jotain? Potter sanoi käheästi, ja nielaisi kuuluvasti nähdessään katseen, joka kohdistui häneen. Häntä ei enää näyttänyt paleltavan, hänen mustien karvojen kehystämä paksumpi ja keskipitkä peniksensä oli jo lähes tummanpunainen. Pojan kasvotkin punottivat, eikä hänen silmiensä vihreys erottunut laajentuneiden pupillien ympäriltä.

 

— Mistä ihmeestä sinä puhut? Sinä olet siinä alasti, minä olen alasti, kummallakin seisoo ja liukastetta on helppo loitsia. Joten toistan vielä kerran, mistä sinä puhut? Äänen sarkastisuus oli kadota kiihtyneen hengityksen sekaan, mutta se oli siellä kuitenkin.

 

— Kondomista, kortsusta, sukelluspuvusta, kumista, mitä nimeä sitten siitä käytätkään? Sellainen nimittäin lojuu sinun vaatteittesi päällä. Sarkasmi oli läsnä myös Potterin sanoissa, vaikka tämän ääni hieman värisikin.

 

Malfoyn pää kääntyi lähes luonnottoman nopeasti ja toinen pari laajentuneita pupilleja tuijotti herra Kondomia. Vaalea poika harppoi kasan luo ja nappasi Kortsun käteensä. Kortsu oli harvinaisen tyytyväinen tapahtumien saamaan käänteeseen, nämä nuorukaiset eivät näyttäneet olevan holtittomimmasta päästä.

 

— En kyllä muista, että minulla olisi kortsua taskussani ollut. Yleensä loitsin sellaisen tarvittaessa, jos satun muistamaan. Mutta käy tämäkin, etenkin kun paketti on täysin ehjä ja moitteeton, Malfoy selitti hämmentyneenä.

 

— Pääasia on, että se on kumi ja me tarvitsemme sellaista, paitsi jos aioit pidempään ihailla sitä. Minä en tullut tänne pelkästään sinun persettäsi katsomaan Malfoy, Potter sanoi aivan pojan takaa ja painoi omaa erektiotaan tämän pakaravakoa vasten, samalla kun hän kietoi kätensä vaalean pojan ympärille.

— Uuhh, meillä tosiaan oli jotain keskeneräistä tekemistä...

Malfoy kääntyi Potterin otteessa, hän painoi huulensa vaativina tämän huulia vasten lähtiessään kuljettamaan Potteria takaisin puun luo. Herra Kondomi värisi innosta paketissaan, pian, aivan pian hän pääsisi tuon ihanan käyrän peniksen ylle. Hän sulkisi sen tiukkaan syleilyyn lisäten sen tuntemaa nautintoa. Hän pääsisi itse kokemaan sen sykkivän lämmön heidän yhdessä sukeltaessaan peräaukon voimakkaaseen puristukseen.

 

Hän suojaisi rakkaimpaansa onkalon eritteiden keskellä, jotka saattaisivat tahrata sen kauniin vaaleuden. Agenttia itseään lika ei haitannut, hänen palkassaan oli likaisentyönlisä ja työsuhde-edut olivat sen verran tuntuvat, että sottaisuus oli muuttunut kiihottavaksi osaksi hänen tehtäväänsä.

 

Vaalea poika oli nostanut kondomipaketin suunsa tasolle ja tarttui hampaillaan pakkauksen kulmaan repiäkseen sen auki. Kortsu saattoi tuntea ilmavirran lateksisella ihollaan. Hänkin oli vihdoin alasti. Kokeneet sormet rullasivat liukkaan kumin tomerasti seisovan peniksen päälle. Samaiset sormet nipistivät partnerinsa nännejä kipeästi havahduttaen tämän suudelmasta takaisin itse asiaan.

 

— Asetu takaisin puuta vasten ja levitä jalkojasi enemmän, Malfoy komensi ja seurasi intensiivisesti Potteria, joka ei pitänyt kiirettä niiden toteuttamisessa. Siihen toi muutoksen napakka läimäys pojan pakaralle, johon käsi jätti punaisen kuvansa.

 

— Paskiainen, Potter sihahti ja sai vastaukseksi uuden läimäyksen. Tällä kertaa hänen suustaan pääsi voihkaisu, joka kertoi muusta kuin kivusta. Malfoy ihaili jälkiä ihossa, katsellaan ja sormenpäillään, joiden kosketus sai Potterin värähtämään tahtomattaankin.

 

— Hitto Draco, jos jatkat vielä pidempään tuota, niin tämä lysti on nopeasti ohitse, Potter tiuskaisi ja tarttui pakaroihinsa levittäen niitä.

Lubricum, hän henkäisi työntäessään toisen kätensä sormet sisälleen liukasteesta märkinä.

 

Dracon sormet syrjäyttivät nopeasti kilpailijansa, ja herra Kondomi pääsi ihailemaan ensimmäistä kertaa kunnolla onkaloa, jonka hän täyttäisi rakkaimpansa kanssa. Hän puristi malttamattomana rakastaan nähdessään kostean aukon supistelevan ulos liukuvien sormien ympärillä kuin se ei olisi halunnut päästä niitä pois sisästään. Kumpikaan pojista ei kuitenkaan halunnut tuhlata aikaa perusteelliseen valmisteluun ja Kortsun peittämä terska liukui vaossa kohti päämääräänsä yllättävän nopeasti.

 

Herra Kondomi tunsi ulomman sulkijalihaksen antavan periksi lähes helposti, mutta sisempi lihaksista yritti estää heidän etenemisensä. Hänen rakkaimpansa omistaja lisäsi työntöönsä voimaa ja lihakset heidän ympärillään antoivat vastahakoisesti periksi. Pimeydessä Kortsu tunsi liukkauden ja kuumuuden ympärillään, sekä lihasten henkeäsalpaavan tiukan otteen heistä. Hän oli kumppaninsa kanssa paratiisissa. Sykkivä erektio jakoi hänen ilonsa heidän odottaessa huumaavan edestakaisen liikehdinnän alkamista.

 

— Helvetti, kuinka kauan siitä on, kun sinua on viimeksi naitu, Harry? Draco parahti silmät ummessa puristuksen hänen kyrpänsä ympärillä lähennellessä sietämätöntä. Hän oli ollut häpäistä itsensä tulemalla saman tien sisälle työnnyttyään, eikä se sopinut hänen suunnitelmiinsa alkuunkaan.

 

— Sinunhan se pitäisi tietää, oi seksijumalista suurin, Harryn ivallinen vastaus sai toivotun reaktion aikaiseksi. Draco vetäytyi lähes kokonaan ulos hänestä vain työntyäkseen rajusti takaisin. Harryn ote puusta lipesi ja hänen kasvonsa kopioivat kaarnan rosoisuuden punaiseksi kuvioksi iholleen. Kirosanat, huohotus, voihke ja hikisten vartaloiden läiske toisiinsa osuessaan säestivät suloisesti heidän yhdyntäänsä.

 

Kortsu kumppaneineen nautti villistä vauhdista, joka kuljetti heitä kohti hänen tehtävänsä päätöshuipennusta. Hänen rakkaimpansa oli lähellä purkautumista, joka täyttäisi herra Kondomin jäähyväislahjallaan. Vaikka ero tulisi olemaan haikea, Kortsu ei katunut hetkeäkään. Tällä lyhyellä romanssilla oli ollut tärkeä merkitys peniksen omistajan tulevaisuuden kannalta, herra Kondomiin sidottu muistiloitsu oli aktivoitunut nuorukaisessa ensikosketuksesta ja asettuisi tähän pysyväksi orgasmin yhteydessä. Hän ei tulisi koskaan enää unohtamaan kondomin käyttöä.

 

Ajatus täytti Kortsun mittaamattomalla ilolla, vain hetkeä ennen kuin hän täyttyi vimmatusti vipeltävistä siittiöistä, jotka turhaan yrittivät läpäistä kalvoa, joka eristi ne kutsuvasta onkalosta. Siittiöiden liikehdintä kutitti herra Kondomia, eikä hän voinut olla kikattamatta tuntemuksesta ja hän oli varma, että pimeydestä huolimatta hän näki rakkaimpansa punastuvan ujosti. Hän halasi pehmenevää rakastaan viimeisen kerran osoitukseksi rakkaudestaan ja kiitokseksi tämän lahjasta. Kortsu tunsi heidän vetäytyvän ulos peräsuolesta, jonka lihasten supistelu oli jo lähes olematonta. Oli hyvästien aika.

 

Solakat sormet puristuivat Kondomin tyven ympärille estäen häntä liukumasta liian aikaisin pois rakkaansa yltä. Puiden lehvien välistä siivilöityvä valo tuntui häikäisevän kirkkaalta pimeyden jälkeen, heidän luiskahdettua ulos onkalosta. Aivan liian pian sormet erottivat Kortsun peniksestä. Kaipuu takaisin oli suuri hänen nähdessään rakkaimpansa riiputtavan ylvästä päätään surullisena. Penis vetäytyi nahkansa sisään, eikä herra Kondomi enää koskaan näkisi tätä käyrässä uljaudessaan. Hänen tehtävänsä oli ohitse, hän oli kokenut suuren rakkauden ja nyt oli hänen aikansa kuolla.

 

Haihtuus, Dracon kuiskaama loitsu oli herra Kondomin viimeinen muisto maailmasta, ennen hänen kuolemaansa. Hänen rakkaimpansa tulevaisuus oli kuitenkin turvattu ja herra Kondomi erkani elämästään onnellisena.

 

 



 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti