keskiviikko 1. toukokuuta 2013

Myrica gale - Suomyrtti 6. Luku: Sirius Musta (K-15)

K/H: Jamesin lisäksi myös anturajalka on päätynyt uhrikseni ja sitä myöten erittäin epäkiitolliseen rooliin. Muhahaa... Ihanaa tuhota pyhimysimagoja ;D

Vaikka tekstissä juhlitaan melkoisen ikävissä merkeissä, kohottakaamme silti malja Mestarille, keväälle ja Vapulle!


Myrica gale -Suomyrtti
6. Luku
Sirius Musta


Hän ei ymmärtänyt, mikä suunnitelmassa oli mennyt pieleen. Hän oli suunnitellut ja toteuttanut kaiken niin kuin pitikin. 

Sarvihaaran olisi pitänyt tällä hetkellä viettää onnellista perhe-elämää Evansin kanssa, eikä surra avioliittonsa kariutumista ja perillisensä menehtymistä ennen kuin tämä edes ehti syntyä. 

Reguluksen olisi pitänyt olla onneton, kun hänen rakkautensa kohde oli Siriuksen ystävän vaimona. Ja Ruikulin olisi pitänyt pakahtua vihaansa, kun Potter oli tahrannut hänen lapsuudenystävänsä maineen. 

Sirius palautti mieleensä kaiken sen, mikä johti hänen täydellisen suunnitelmansa romuttumiseen, ehkä hän löytäisi siten jonkun selityksen.

Sirius oli kyllästynyt seuraamaan Jamesin yrityksiä suloisen Evansin hurmaamiseksi. Evans näytti sitkeästi pysyvän Ruikulin ja Siriuksen inhoaman veljen seurassa, vaikka oli selvää, ettei kumpikaan luihuisista tulisi kieltäytymään pimeyden lordin kutsusta. 

Mitä ihmettä kuraverinen noita teki sellaisessa seurassa, kun se oli verrattavissa kuoleman kanssa flirttailuksi. Sirius ei huolettomasta elämänasenteestaan huolimatta ollut täysin unohtanut vanhojen sukujen arvostamia opetuksia taikamaailmasta ja sen hämärään haipuneista osista.

Sirius tiesi, ettei Lily Evans voinut olla tavallinen jästisyntyinen. Tytön taikavoimat olivat poikkeukselliset ja vahvasti neutraalit, jos hän olisi voinut nähdä Evansin auran, niin se olisi takuulla samaa vihreän sävyä kuin tämän silmät. Yrttitiedon tunnilla kasvit tuntuivat kukoistavan erityisesti Evansin läheisyydessä ja tyttö oli luonnon ympäröimänä kuin kotonaan, vaikka tämän kauneus käänsi katseita myös linnan synkissä saleissakin. 

Ainoastaan synkimpinä talvikuukausina Evansin kauneus himmeni hieman, mutta kasvihuoneissa vietetty aika tuntui palauttavan osan kadonneesta säteilystä tytön olemukseen.

Pienten huomioiden pohjalta Sirius onnistui tekemään häkellyttävän päätelmänsä. Evans ei ollut jästisyntyinen vaan omasi haltijaperimää. Sitä, tiesikö Evans itse juuristaan ja syystä taikuutensa poikkeavuuteen, ei Sirius tiennyt. 

Evansin haltijaperimä kuitenkin antoi Siriukselle keinoja auttaa ystäväänsä saada Evans omakseen. Tietysti myös se, että aurorikokelaan ominaisuudessa Sirius oli paikalla Tylypahkassa ministerini ja juhlaväen turvana, kun ministeri esitteli uutta taikakoulutussuunnitelmaansa nykyisille oppilaille, entisille johtajaoppilaille, taikaeliitille ja toimittajille. 

Parasta oli se, että Regulus ja Ruikuli olivat kiinni omissa menoissaan, joten kumpikaan ei ollut Evansin seuralaisena juhlissa. Sirius oli nähnyt, kuinka miehet olivat aina hankkineet kasveja tai keksineet tekosyitä, joilla Evans pääsi kasvien luo silloin, kun tämä näytti kärsivän pahiten talvikaudesta. 

Hän ei ollut kiinnittänyt asiaan huomiota aiemmin, mutta jossain vaiheessa palasten loksahdettua paikoilleen, oli Sirius muistanut monia erikoisia tilanteita. Nyt hän saattoi samalla kostaa veljelleen ja Ruikulille, kun hän järjestäisi Sarvihaaralle tämän haluaman naisen.

Sirius siirtyi juomapöydän läheisyyteen ja odotti sopivaa hetkeä. Evans oli kerännyt lautaselleen salaattia, kasvispiirasta ja juuresterriiniä, kaadettuaan pöydällä olevaan pikariinsa kurpitsamehua Evans kääntyi asettaakseen kannun takaisin paikoilleen. Siinä oli riittävän pitkä hetki Siriukselle loitsia taskussa olevasta lasiputkesta kylmäpuristettu suomyrttimehu valvomattomaan pikariin. 

Sirius siirtyi vaivihkaa Evansin vierelle juttelemaan, hän ohjasi heidän askeleitaan lähemmäksi sivuovea, jotta yrtin vaikutuksen ilmaantuessa hän saisi naisen mahdollisimman huomaamattomasti pois muiden näköpiiristä.

Evansin ensimmäiset haparoivat askeleet saivat tämän horjahtamaan Siriusta vasten, joka oli se mihin mies oli tähdännyt. Jos joku sattui tilanteen näkemään, näytti se vain siltä, että Sirius auttoi humaltunutta Evansia pysymään pystyssä. 

Kukaan ei voisi kuvitella, että nainen oli huumattu aineella, joka tehosi lamauttavasti vain haltijoihin tai näiden puolijälkeläisiin. Eikä Evans muistaisi tapahtumista mitään yrtin vaikutuksen lakattua. Sirius oli asettanut huoneeseen viisi rituaalikynttilää ja hedelmällisyysriitin vaatiman uhrin, tiineen uuhen, piiloon suojataikojen taakse. 

Hän varmistaisi Sarvihaaralle perillisen, vaikka sitten halveksumallaan pimeän taikuudella.    

Sirius asetti nyt jo lähes täysin lamaantuneen naisen keskelle lattiaa ja kaivoi omasta taskustaan peilin, jolla hän kutsui Jamesin paikalle. Sitten hän loitsi Evansilta vaatteet pois, varmisti, että kaikki kynttilät todella paloivat ja olivat oikeassa kulmassa alastomaan naiseen. 

James astui sisään ja ällistyi niin näkyä, että oli unohtaa oven takanaan auki. Muutaman nopean salausloitsun jälkeen huone oli turvattu niin, että Sirius saattoi rauhassa siirtyä suorittamaan uhrin sillä aikaa, kun James voisi tyydyttää halunsa Evansin vartalolla.

Kummankaan mieleen ei edes hetkeksi noussut ajatus siitä, että se, mitä he tekivät, oli raiskaus, katsoi asiaa sitten miltä tahansa kantilta. Mutta James oli tottunut saamaan sen mitä halusi koko elämänsä ajan, vain Evans oli vaikuttanut saavuttamattomalta, kaiken muun hän sai melko helpostikin. Sirius ei ollut tottunut koskaan ajattelemaan muita kuin ystäviensä ja omaa etuaan, eikä Mustillakaan ollut koskaan ollut ongelmia toteuttaa lastensa materiaalisia toiveita. 

Heidän itsekeskeisissä mielissään heillä oli oikeus ottaa se, minkä Evans ymmärtämättömyydessään ja luihuismyönteisyydessään oli heiltä evännyt.

Jamesin orgasmin hetkellä Sirius iski rituaalitikarin uuhen kohdun läpi tappaen molemmat sikiön ja emän. Vanhat rituaalit eivät olleet monimutkaisia, ei tarvittu loitsuja, kaavoja tai riimuja vain uhri oikeassa tilanteessa. Taikuus tiivistyi ilmassa, se sai pölyhiukkaset ilmassa hehkumaan kuin kekäleet hetken, kunnes se keskittyi Evansin alavatsalle. 

James peitti naisen näkymättömyysviitallaan ja vei mukanaan kotiinsa. Aamulla Jamesin vierestä herättyään Evans uskoisi humaltuneena pettäneensä Regulusta, suomyrtin pyyhittyä edellisen illan tapahtumat täysin uhrinsa mielestä.

Kaikki oli mennyt Siriuksen suunnitelman mukaan tähän asti ja vielä pari kuukautta eteenpäin. Evans oli raskaana Jamesille, joten pienen suostuttelun jälkeen nainen oli sanonut tahdon ministeriön vihkisalissa. 

Sarvihaara oli onnensa kukkuloilla, unelmien nainen ja perillinen tulossa. 

Sirius kuitenkin tiesi, ettei onnea kestäisi kauan, väkivalloin alulle saatettu lapsi ei haltijan kohdussa pysyisi. Sirius ei ollut kuitenkaan kertonut ystävälleen Evansin haltiaperimästä, sillä tieto saattaisi aiheuttaa turhia syytöksiä ja säröjä ystävien välille. Oli parempi, että James uskoi Evansin tavoin naisen olleen vain tuhdissa humalassa.  

Niinpä keskenmeno ja sitä seurannut skandaali oli täysin musertanut Jamesin. Sirius ei löytänyt itsestään riittävästi miestä kertoakseen tienneensä ystäväänsä odottavasta pettymyksestä, sillä kaiken piti korjaantua uuden raskauden myötä. Mutta Evans olikin jättänyt miehensä ja saanut myös eron häpäisten Jamesin perusteellisesti. 

Miksi nainen ei ollut pysynyt Jamesin kaltaisen hyvän miehen puolisona, sitä Sirius ei voinut ymmärtää.



~***~


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti