perjantai 16. elokuuta 2013

Kaksosten Keksinnöt: Weasleyn Witsikumit prologi (K-13) Fred/Harry/George

Kaksosten keksinnöt on ficletti/raapale-kokoelma, johon voi tosin välillä tulla myös hieman pidempiäkin tekstejä kuin 300 sanaa. Kaikki siis keskittyvät Weasleyn welhowitseihin ainakin löyhästi, mutta paritukset ja taustatarinat saattavat vaihdella. Ikärajat puolestaan vaihtelevat S - K-18, joten sen suhteen ei pidä odottaa pelkää PWP:tä tai fluffya. Tämä alkaa esinehaasteen innoittamalla Weasleyn Witsikumit- sarjalla, jonka tarinoista kaikki liittyvät toisiinsa, vaikka ne voidaan myös lukea erillisinä ja itsenäisinä teksteinä. Ainakin oletettavasti ;)




Kirjoittaja: Koiranruusu
Beta: Fire
Ikäraja: K-13
Tyylilaji: Draamaa todennäköisimmin ja HurtComfort
Paritus: Fred/George/Harry
Varoitukset: viittauksia alaikäisten väliseen seksiin ja insestiin, jäävät pelkiksi maininnoiksi ilman graafista kuvailua.

Tiivistelmä: Monet asiat olivat saaneet uuden merkityksen, kun maailma heidän ympärillään muuttui päivä päivältä synkemmäksi ja vaarallisemmaksi.
 
Haasteet joihin tämä osallistuu: Kaiken maailman ficletit 12.2 - 18.2 2010 "Ystävyys vai enemmän?", esinehaaste kondomi, FF100 sanalla 021. Ystävät.



Weasleyn Witsikumit Prologi:
Eli mistä kaikki sai alkunsa
Fred ojensi kaljuunapussin Georgelle, he olivat lyöneet rahoiksi viimeisimmällä keksinnöllään. He olivat saaneet idean Harryn jästiesineistä, joita poika oli vaatinut heitä käyttämään aina heidän viettäessä laatuaikaa yhdessä.

Kondomeiksi Harry oli niitä kutsunut ja kertonut niiden olevan ainoa suoja sukupuolitaudeilta, niitä käytettiin heterosuhteissa myös ei-toivottujen raskauksien ehkäisyyn. Kaksoset olivat selittäneet, että velhomaailmassa ei ollut sukupuolitautien vaaraa, ja että raskauksien ehkäisyyn käytettiin loitsuja. Harry oli kuitenkin ilmoittanut, että ei seksiä ilman kumia. Kaksoset olisivat ehkä periaatteesta yrittäneet neuvotella asiasta, mutta kortsun käyttö ei lopulta ollut niin suuri kynnyskysymys, että he olisivat tuhlanneet aikaa ja energiaa siitä kiistelyyn.

Monet asiat olivat saaneet uuden merkityksen, kun maailma heidän ympärillään muuttui päivä päivältä synkemmäksi ja vaarallisemmaksi. Yksi niistä asioista, joka oli noussut arvoon arvaamattomaan, oli heidän suhteensa Harryn kanssa. Yhteisinä hetkinä heidän oli mahdollista unohtaa Voldemort ja sota, jotka varjostivat poikien elämää muiden pienempien murheiden lisäksi. Kaksoset pitivät huolen, ettei Harry uponnut liian syvälle velvollisuuksiensa suohon ja opettivat tälle, mitä nautinto on.

Vuodessa ujosta neljätoistavuotiaasta pojasta oli kaksosten hellässä hoivassa kasvanut itsevarmempi ja avoimempi nuorimies. Heidän ystävyytensä oli syventynyt kolmivelhoturnajaisten myötä erikoiseksi seurustelusuhteeksi. Fred oli Harrylle tuki ja turva. George rohkaisi ja yllytti tätä olemaan oma itsensä. Harry puolestaan näki kummatkin yksilöinä, mutta myös täydellisesti toimivana tiiminä. Hän ei nähnyt häirikköjä vaan luovia neroja, joiden suunnitelmia hän kannusti ja auttoi niiden toteuttamisessa.

Yhdessä kolmikko kehitteli ja ideoi joukon velhokondomeita, joille oli löytynyt kysyntää nuorten velhojen ja noitien keskuudesta. He eivät olleet puuttuneet kondomien ehkäisytehoon kuin vain tehostaakseen sitä, mutta he olivat lisänneet niihin muita loitsuja ja monipuolistaneet niiden käyttötarkoituksia. Ne eivät ulkoisesti poikenneet tavallisesta kondomista ja siinä niiden erinomaisuus olikin. Vain kondomin ostaja ja myyjä tiesivät, mitä odottaa.

Matami Pomfreyn pitämät seksivalistustunnit olivat sattuneet sopivasti heidän vuosikurssilleen ja lisänneet kondomien kysyntää. Seuraukset olivat taanneet monet naurut ja Tylypahkan juorumylly toimi suorastaan ylikierroksilla kondomien sivuvaikutusten ansiosta.



~Gred/Harry/Feorge~



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti