lauantai 17. elokuuta 2013

Kaksosten Keksinnöt/WW osa 1: Saduissa paha saa palkkansa, kaksosten käsittelyssä myös pilkkansa (K-13)

Kirjoittaja: Koiranruusu
Beta: Fire
Ikäraja: K-13
Tyylilaji: Draamaa ja hippusen huumoriakin
Paritus: Terry Boot/Justin Finch-Fletchley


Tiivistelmä: Raivostunut huudahdus Korpinkynnen tupapöydästä rikkoi salissa vallinneen arkisuuden.   


Haasteet joihin tämä osallistuu: kaiken maailman ficletit 23.1. - 29.1.2010 "Likapyykki", esinehaaste kondomi, FF100 sanalla 080. Miksi?
K/H: Runoratsuni on varsin kokematon, joten antakaa sille armoa, se on yleensä valjastettu lasten naurattamiseen pienillä loruilla, joilta ei vaadita kuin hassuja sanoja ja pöhköjä riimejä. Tässä sen piti saada mukaan tarina ja sopia muutenkin ficlettiin, yritin kuitenkin parhaani ratsuni kanssa ja lähtötasoon nähden olen ihan tyytyväinen. 
Toivottavasti ficletti viihdyttää myös lukijaansa.



Weasleyn Witsikumit osa 1:
Saduissa paha saa palkkansa, kaksosten käsittelyssä myös pilkkansa



Suuri sali kaikui postipöllöjen äänistä ja astioiden kilinästä, kaikki oli niin rauhallista kuin Dolores Pimennon valtakaudella yleensäkin oli. Mikä ei johtunut yli-inkvisiittorin johtajan lahjoista, vaan oppilaiden inhosta vaaleanpunaista rupikonnaa kohtaan. 


Raivostunut huudahdus Korpinkynnen tupapöydästä rikkoi salissa vallinneen arkisuuden. Justin Finch-Fletchley, joka oli Puuskupuhin sijaan poikaystävänsä tupapöydässä aamiaisella, oli noussut seisomaan ja hänen kasvonsa olivat tulipunaiset.


— Terry, kuinka sinä saatoit tehdä tämän minulle? Miksi? Kuka se oli? Minä luulin, että meidän suhteemme kestäisi. Mutta ilmeisesti olin sinulle vain yksi muiden joukossa, Justin vuodatti vihaisesti.


Oppilaat kaikista pöydistä yrittivät nähdä vilauksen Terrystä, jotta he saisivat tietää, miten tämä syytöksiin reagoisi. Terry ei kuitenkaan ehtinyt sanoa mitään Padman loitsiessa peilin pojan eteen. Muissa pöydissä oppilaat nousivat seisomaan nähdäkseen itsekin syyn, miksi poika ei puolustanut kunniaansa. Pian hiljaisuus muuttui hersyväksi nauruksi, vain Justinin ja Terryn siihen liittymättä.


Terry oli yhtä kalpea kuin Voldemort ruskettuneena, ja kauhistuneesta ilmeestä päätellen poika oli nähnyt pimeyden lordin. Kauhu kohdistui kuitenkin pojan omaan muuttuneeseen ulkonäköön. Terryn nenä oli pidentynyt muistuttamaan Pinokkion nenää ja vaikutelmaa tehosti nenän puinen materiaali. 

Justin oli jästisyntyisenä ymmärtänyt viittaukset jästisatuun ja saanut vahvistuksen epäilyksilleen. Pettymyksestä huolimatta hän oli tyytyväinen, että oli päätynyt varmistamaan asian kaksosten avustuksella ja saanut kostonsa.  


Minä olen tuhma poika Pinokkio. Nenäni kertoo kaiken sen, minkä väärin tein. Minä en suhteessa uskollinen osaa olla, vaikka rakkauttani vannoisin kuutamolla. Mitä useammin kumppaniani olen päätynyt pettämään, sitä kauempana nään nenäni pään. Nyt en voi valehdella enää, sillä taika tää ikuiseksi osakseni jää. Uskollinen jos muistan olla, voi nenäni normaaliksi jälleen tulla! pieni marionetti poika lauloi iloisesti tanssahdellen Terryn pään päällä, johon se oli yllättäen ilmestynyt.


Nuken ääni kaikui läpi salin. Yksi jos toinenkin oppilas yritti vaivihkaa kokeilla nenänsä muotoa. Terry puolestaan harkitsi vakavasti selibaattia, sillä nenän muuttumisen merkitys oli päivänselvä, ja hän oli sekä pilkan että halveksunnan kohde. Miksi hän satutti rakastaan?



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti