sunnuntai 18. elokuuta 2013

Kaksosten keksinnöt/WW osa 3: Mitä sitä ei rakkaittensa vuoksi tekisi... (K-18) Harry, Harry/Fred/George

Kirjoittaja: Koiranruusu
Beta: Fire
Ikäraja: K-18
Tyylilaji: PWP ja hippu huumoriakin
Paritus: Harry/Fred/George
Varoitukset: kliseinen asetelma ja luvattomia ihmiskokeita ;)


Tiivistelmä: Pahinta tilanteessa oli se, ettei hän voinut raivota kaksosille, sillä hän oli itse ollut mukana kehittelemässä kyseistä tuotetta, joka nyt ajoi häntä hulluuden partaalle.


Haasteet joihin tämä osallistuu: FF100 sanalla 088. Koulu, kaiken maailman ficletit ”halu” ja esinehaaste - kondomi.


Weasleyn Witsikumit osa 3:
Mitä sitä ei rakkaittensa vuoksi tekisi...



Harry istui muodonmuutosten luokassa, kun se alkoi. Ensimmäinen hento värähdys sai pojan epäilemään vilustumista. Hän jatkoi muistiinpanojensa kirjoittamista McGarmiwan luennosta vauhdilla, jotta ei menettäisi mitään olennaista. 

Viiden minuutin kuluttua hän hätkähti rajusti toisen edellistä voimakkaamman värähtelyn ravistellessa hänen vartaloaan ja nautinnon sumentaessa hetkellisesti hänen ajatuksensa.


Hermione kääntyi katsomaan häntä huolestuneena, Harry puisti päätään tytölle saaden tämän keskittymään opetukseen pojan sijaan. 

Kolmanteen värähdykseen Harry oli valmistunut. Hän puri huultaan ja jännitti kehonsa, jotta kukaan ympärillä olijoista ei huomaisi, mitä hänelle tapahtui. Hänen silmänsä pyörähtivät nurin entistä voimakkaamman nautinnon tulvahtaessa hänen lävitseen värinän kohdistuessa hänen eturauhaseensa.


Harry olisi halunnut repiä vaatteet pois yltään ja helpottaa oloaan käsin, poistaa pirullinen kumi sisältään ja runkata aivonsa pihalle, kunnes hän olisi jälkihehkussa paistatteleva kasa massaa lattialla. Mutta hän oli keskellä oppituntia ja hänen julmat rakastajansa kiduttivat häntä nautintoa tuottavilla ärsykkeillä saaden hänet haluamaan enemmän. Eikä siihen ollut mahdollisuutta ennen tunnin päättymistä.


Pahinta tilanteessa oli se, ettei hän voinut raivota kaksosille, sillä hän oli itse ollut mukana kehittelemässä kyseistä tuotetta, joka nyt ajoi häntä hulluuden partaalle.


Idean he olivat saaneet vibramunasta, joka muuttui heidän käsissään vibrakondomiksi, jolla tuotettiin mielihyvää molemmille osapuolille. He olivat kuitenkin halunneet kokeilla sen toimivuutta värisevän anustapin tapaan sooloseksissä, ajatellen kondomin olevan huomaamattomampi ja hauskempaa käytännössä. Ja Harry oli näemmä päätynyt jälleen kerran koekaniiniksi.


Lopputunti kului itsehillinnän ja ilmeettömyyden harjoittamiseen äärimmäisissä olosuhteissa. Luento itsessään oli jäänyt Harrylta hämärän peittoon, mutta sillä ei ollut merkitystä pojalle, joka katosi ensimmäiseen seinäkankaan kätkemään salakäytävään hakemaan tyydytystä tarpeeseensa. Yllätyksekseen hän löysi sieltä neljä auttavaa kättä ja kaksi virnistävää punapäätä, joiden ilmeissä ei ollut pienintäkään merkkiä katumuksesta.


Hänen olisi pitänyt olla vihainen rakastajilleen, mutta suudelmien ja hyväilyjen keskellä hän huomasi, että se oli mahdotonta. Oli paljon suurempiakin asioita, joita hän olisi valmis tekemään rakastamiensa miesten puolesta, kuten tappamaan Voldemortin. Siihen verrattuna tämä oli huomattavasti palkitsevampaa, Harry totesi lauetessaan.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti