sunnuntai 18. elokuuta 2013

Kaksosten keksinnöt/WW osa 2. Rakkaus on sokea, halu sitäkin sokeampi (K-18) Draco/Ginny

Kirjoittaja: Koiranruusu
Beta: Fire
Ikäraja: K-18
Tyylilaji: Draama/PWP
Paritus: Draco/Ginny (argh, mitä olen mennyt tekemään, inhoan tätä paritusta!)
Varoitukset: Dub-con, alaikäisten välistä seksiä ja hettiä.

Tiivistelmä: Tunnin kuluttua juhlat suuressa salissa olivat vain muisto, kun Draco kumartui suutelemaan kiusoitellen hänen vuotellaan alastomana odottavaa punapäätä.

Haasteet joihin tämä osallistuu: Esinehaaste - kondomi, FF100 sana 086. Valinnat ja Kaiken maailman ficlettejä "Halu"



Weasleyn Witsikumit osa 2:

Rakkaus on sokea, halu sitäkin sokeampi



Vastustamaton halu veti Dracoa kohti Ginny Weasleya, kukaan muu ei ollut koskaan tuntunut näin oikealta. Tytön olemus oli niin viaton tämän hymyillessä ujosti hänelle. Draco tiesi kuitenkin, miten hurmata niin kokemattomat kuin kokeneetkin naiset charmillaan.

Tunnin kuluttua juhlat suuressa salissa olivat vain muisto, kun Draco kumartui suutelemaan kiusoitellen hänen vuotellaan alastomana odottavaa punapäätä. Jossain tajunnan syövereissä jokin huusi varoituksia, mutta ne eivät saaneet poikaa pysähtymään hänen karistaessaan viimeisetkin vaatteet yltään.

Hän hyväili Ginnyn pieniä ja pystyjä rintoja hellin sormin ja vaativin huulin. Tyttö huokaisi tyytyväisenä sormien löytäessä kostean klitoriksen ja hieroen sitä juuri oikealla tavalla. Sormet työntyivät yllättävän rajusti Ginnyn sisälle tuottaen suurempaa nautintoa kuin aiemmin pelkässä omistavuudessaan.

Ginny oli kirota pettymyksestä, kun Draco veti sormensa pois ja nousi sängystä. Hän rentoutui nähdessään pojan kaivavan kondomin yöpöytänsä laatikosta. Tyttö hymyili viettelevästi ja ojensi kätensä laittaakseen kumin paikoilleen, sillä hän halusi saada pojan sisäänsä nopeasti.

Draco tunsi sirojen sormien rullaavaan kortsun paikoilleen hänen nuollessaan tytön mehuja sormistaan. Kuinka hän ei ollut aiemmin huomannut Ginnyn täydellisyyttä?

Tyttö vajosi vuoteelle vetäen hänet mukanaan. Kesakkoiset reidet avautuivat kutsuvasti hänen allaan ja hän asetti peniksensä pään kuumalle sekä kostelle aukolle.

Vastustamaton halu katosi ja hän näki allaan verenpetturi lutkan, johon ei koskisi edes haarniska yllään. Draco kumartui sängyn yli ja oksensi tytön lattialla lojuvalle juhlakaavulle. Lemmenjuoman tuoksu erottui oksennuksen pistävän hajun joukosta selvästi. 

Sauva löysi tiensä pojan käteen, eikä Ginny ehtinyt kuin räpäyttää silmiään, kun hän jo makasi alastomana käytävällä oksennuksesta märät vaatteet vierellään.

Kuka olisi uskonut, että Draco Malfoy kaikista ihmisistä käyttäisi kaksosten erikoiskondomeja, jotka sisälsivät lemmenjuoman vasta-ainetta. 

Ginny kirosi veljensä alimpaan helvettiin, he eivät pelkästään tehneet hänen tavoittelemastaan julkkispojasta homoa, he myös pilasivat keksinnöillään hänen muutkin yrityksensä naida rahaa ja asemaa. Ehkä hänen pitäisi liittyä kuolonsyöjiin ja tappaa veljensä, Voldemort saattaisi arvostaa hänen apuaan ja vartaloaan. Mies oli lisäksi yhtä kuuluisa kuin Harry.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti