tiistai 16. joulukuuta 2014

15. Luukku: Rockin' around the Christmas Tree (K-18) Lorcan d'Eath/Harry/Daphne ja yksipuolinen Colin/Daphne

Kirjoittaja: Koiranruusu
Beta: Fire Glitteriäkin kauniimmin kimalteleva tähti
Ikäsuositus: K-18
Tyylilaji: Jouluisella blingblingillä silattu PWP
Paritus: Lorcan d'Eath/Harry/Daphne, Colin/Daphne
Varoitukset: p0rn0, kimppakiva ja tirkistely
Vastuuvapaus: Tuskin saan oikeuksia Pottereihin joululahjaksi tänäkään vuonna, kun kirjat saisivat K-18 leiman muuten ja elokuvatkin muuttuisivat aikuisviihteeksi. Eli en omista, lainaan vain hahmoja rakkaudesta niihin.

Tiivistelmä: Viihdebisnes on kovaa työtä ja vaatii vastapainokseen rutkasti huvia, se on ainakin Daphnen mielipide. Asiakkaiden viihtyvyys on myös ensiarvoisen tärkeää, hän paneutuu huvitteluun ja asiakkaiden viihdyttämiseen perinpohjaisesti...

Haasteet: FF100 sana 043. Neliö, kerää kaikki hahmot - Daphne Greengrass, Joulukalenterihaaste 2014 - luukku ja oma haasteeni kirjoittaa ficcejä joululaulujen nimistä - Rockin' around the Christmas tree.
K/H: Olen jo jonkin aikaa halunnut kirjoittaa lisää Harry/Lorcan d'Eath parilla backstagella, oli vain ongelmia saada joukkoon ympättyä sopiva kertakäyttöinen kolmaspyörä. Sitten törmäsin Kovanonnenpyörään kirjoittamani het-paritusehdotukseen ja osaset loksahtivat loistavasti paikoilleen. En halunnut ihan täyttä PWP:tä, joka sitten hidastikin kirjoittamista. Toivottavasti tämä nyt kaikesta huolimatta viihdyttää lukijaansa. Niin ja en enää muista kuka toivoi jatkoa Harry/Lorcan ficlettiini Taivaallinen johdatus, mutta tässä sitä tulee.

Rockin' around the Christmas tree

Daphne katseli ympärilleen kattohuoneistossa, jonka ikkunoista oli loistava näköala jouluvaloissa koreilevan Lontoon yli. Jästeille tällaista mahdollisuutta ei ollut kuin siitä jättimäisestä maailmanpyörästä tai mikä se nyt olikaan Thamesin rannalla. Monia jästimaailman asioita hän oli niin työnsä puolesta kuin sattumaltakin oppinut ja omaksunut, mutta muutoin jästiasioilla ei ollut hänelle merkitystä.

Tämäniltainen joulukonsertti oli mennyt loistavasti, eikä järjestelyissä ollut ilmennyt mitään häikkää, jos ei otettu huomioon rasittavia fanityttöjä tai röyhkeitä toimittajia. Catering-palvelun toimittamat tarjottavat vastasivat hänen vaatimuksiaan, joten artistit ja kutsuvieraat tulisivat olemaan tyytyväisiä. Onneksi hän oli vaihtanut firmaa nopeasti, kun aiempi firma erehtyi tarjoamaan kaviaarin sijaan lohenmätiä, joka sekin oli selvästi ollut pari astetta liian kylmää nautittaessa.

Joku saattoi pitää Daphnea niuhottajana, mutta hänen vastuullaan oli varmistaa, että huippuartistit ja muut arvohenkilöt saattoivat nauttia ylellisistä tilaisuuksista tasokkaassa ympäristössä ilman häiriötekijöitä. Ei mitään rahvaanomaista muistuttamassa arjesta ja niistä vähemmän onnekkaista sieluista, jotka eivät ymmärtäneet, mitä tarkoitti entrecote, brut ja millefeuille, tai huomanneet eroa vuosikertasamppanjan ja kulmakaupan kuoharin välillä.

Tämä elämä oli kuin luotu Daphnelle, ylellisyyttä, loistavia juhlia, laadukasta seuraa, satunnaisia suhteita ja mainetta kautta velho- ja jästimaailman. Hän oli ollut niin Cosmopolitanin kuin Me Noidat-lehden seurapiirisivuilla sekä lukemattomissa muissa juoruräteissä ainakin, jos hänen PR-henkilöä oli uskominen. Hänen juristinsa ei ollut vielä huolestunut, joten Daphnekaan ei nähnyt tarpeelliseksi vaivata päätään sillä, mitä hänestä kirjoitettiin.

Valkoinen kuusi huoneen nurkassa oli koristeltu punaisin ja violetein palloin, kiedottu hopeisiin köynnöksiin ja hukutettu kimalteleviin lamee nippuihin. Hieman liian amerikkalaistyyppinen ollakseen Daphnen makuun, mutta näillä jatkoilla olikin tarkoitus tehdä vaikutus isompien levymerkkien asiamiehiin ja pikkupomoihin, joten siihen tarkoitukseen kuusi oli mitä sopivin. Perinteistä mistelinoksaa ei näkynyt missään, vaikka kukka-asetelmissa niin takan päällä kuin pöydillä oli muuten perinteisempiä joulukukkia ja koristeita, kaikki oli kuitenkin silattu kimalteella ja valkoisella tekolumella.

Huoneiston ovi kävi, mutta Daphne ei reagoinut siihen, sillä hän tunnisti luottokuvaajansa askeleiden äänen, johon kuului erottamattomana osana kameran nahkaisen kantohihnan natina Colinin liikkeiden säestäjänä.

— Onko sinulla jotain erityisiä toiveita tämän illan kuvaamisen suhteen? mies kysyi tuhlaamatta aikaa turhiin muodollisuuksiin.

Sillä mies oli luottoasemansa ansainnutkin, ammattimaisella asenteellaan ja hyvillä kuvilla. Daphnen itsetuntoa myös hiveli Colinin ihastus, mutta se ei ollut vaikuttanut palkkauspäätökseen.

— Pysyttele mahdollisimman huomaamattomana suurimman osan aikaa, mutta haluan bisnesvieraidemme näkevän sinut muutaman kerran ikuistamassa edustavia kuvia bändistä ja juhlijoista. Se tekee hyvän vaikutuksen. Virallisemman osuuden päätyttyä olet vapaa liittymään juhlintaan ja halutessasi voit ottaa itsellesi joululahjaksi yksityiskuvia, jos pidät huolen, etteivät ne vahingossakaan vuoda julkisuuteen. Olet ollut sen verran kiltti poika tänä vuonna, että olet ansainnut sen.

— Asia on harvinaisen selvä, Colin totesi. Hän yritti peittää sen, kuinka hänen vatsanpohjassaan alkoi kipristellä innostuneesta odotuksesta. Hän tiesi kokemuksesta, mitä lupaus tarkoitti. Enää oli epäselvää vain se, kenet Daphne valitsisi huvittelemaan kanssaan.

Tarjoilupöydät olivat moitteettomassa kunnossa, ne notkuivat tarjolla olevista, herkullisista, syötävistä ja juotavista, mutta kaikki oli tyylikkäästi esillä. Jääveistos kruunasi koko komeuden, taikuuden ansiosta sen muoto ei muuttuisi illan aikana, vaikka tunnelma huoneistossa kuumenisi roihuksi. Henkilökuntaa ei ollut hänen ja Colinin lisäkseen kuin viisi, kolme huoneistossa ja kaksi oven ulkopuolella, jotka olivat kaikki läpäisseet tiukan turvaseulan ja suostuneet ilmatiiviiseen salassapitolupaukseen, joka oli taikakeinoin vahvistettu.

Daphne ei piitannut siitä, rikkoiko hänen toimintansa muita kansainvälistä taikuuden salaussopimuksia, ne olivat sivuseikkoja asiakkaiden tarpeiden rinnalla. Hänen tehtävänsä oli huolehtia, ettei artistien yksityisyyttä loukattu, eikä näiden turvallisuutta vaarannettu, eikä siinä voinut jäädä lupia kyselemään kansainvälisiltä hitaasti pyöriviltä byrokratiakoneistoilta.

Bling*Bling

Ensimmäiset vieraat saapuivat yli tunnin ennen artisteja, jotka esityksen jälkeen olivat juuttuneet fani- ja toimittajalauman keskelle. Valitettavasti iso osa joukkiosta oli jästejä, joten ilmiintyminen tai porttiavain ei tullut kysymykseenkään. Daphne pärjäsi vallan mainiosti ilman bändin jäseniä ja Harrya, joten ei hän siksi pistänyt merkille aikaa vieraiden ja esiintyjien välillä. Hän laski ajan pelkästään illan uudelleen aikataulutusta varten mielessään, jotta yhdelläkään vieraalla ei olisi valittamista ohjelman suhteen.

Tiskijukka pyöritti niin Lorcanin soololevyjä kuin bändin tuotantoa ensimmäisistä demoista uusimpiin levyihin ja välillä miksasi niitä jouluhittien kanssa. Rakkautta vain-elokuvassa ollut joulukappale "Love is all Around tai siis Christmas is all Around" sai muutaman huumoriveikon ilveilemään tanssilattialla. Kaiken kaikkiaan meno oli letkeää ja vieraat vaikuttivat varsin tyytyväisiltä, heidän asusteensa ja muutamien asut kilpailivat kimalluksellaan koristeiden kanssa. Pari avecia ampui yli kimalteen määrässä, jota oli koruröykkiöissä näiden kauloilla ja käsissä, vaatteiden strasseissa ja paljeteissa, hileenä kasvoilla kaikissa meikeissä sekä erikseen vielä meikin päälle levitettynä.

Tämä ei ollut ensimmäinen kerta, kun Daphne näki näitä kainalokoristeita, joiden aivot oli korvattu setelin kuvilla ja jotka toimivat menestyvien miesten egon nostattajina. He olivat kuitenkin vieraita ja Daphne osoitti heille kaikkea asiaan kuuluvaa vieraanvaraisuutta, vaikka välillä naurun ja epäuskoisuuden peittelemisessä oli haastetta. Muuten sillä ei ollut väliä hänelle, jos joku haluaisi tuhlata elämänsä moisen aseman tavoitteluun, kyllähän moni puhdasverisistäkin oli alentunut nuolemaan päättäjien perseitä, joten ei se ennenkuulumatonta ollut.

Tunnelma oli noussut ilmaisten juomien ja muiden herkkujen myötä, se räjähti käsistä, kun bändi astui huoneistoon muutaman huolella valitun fanin kanssa. Harry oli ainoa, joka ei ollut bändin jäsen tai fani sisään tulleista, mutta hän alkoi kuulua jo kalustoon seurusteltuaan jo kolmatta vuotta Lorcanin kanssa, eikä suhde ollut vähään aikaan päättymässä, jos kihlaushuhuihin oli uskomista. Ne olivat kuitenkin huhuja ja ennen kuin pari ne Daphnelle vahvistaisi, ne pysyisivätkin vain huhuina. Kukaan bändin jäsenistä tai organisaatiosta sen ympärillä ei ollut niin tyhmä, että olisi ilman Daphnen suostumusta mennyt vahvistamaan mitään lehdille, tai yleensäkään aukomaan suutaan julkisesti, bändin asioista.

Ainoa joka, niin oli mennyt tekemään, virui tällä hetkellä jossain nimettömässä jästivankilassa pedofiiliksi leimattuna. Daphne ei leikkinyt hänet palkanneiden maineella, eikä hän sietänyt sitä keneltäkään muultakaan. Nainen oli tehnyt säännöt selviksi kaikille ja, jos siitä huolimatta toimii niiden vastaisesti, ei lopputulos ollut kaunista katseltavaa. Vaikka katoamisia ja muita tapahtumia ei voitu linkittää mitenkään Daphneen, oli yleisesti tiedossa se, että naisen kanssa oli viisainta pysytellä hyvissä väleissä.

Yhtyeen sähköistämä tunnelma näkyi heidän vieraissaan, jotka tilasivat yhä vahvempia drinkkejä entistä ahkerammin ja hillityt bisnesmiehet muuttuivat bile-eläimiksi musiikin volyymin noustessa. Loitsut olisivat varmasti pitäneet juhlimisen äänet tiukasti huoneistossa, mutta eihän sellainen herättäisi kiinnostusta bändiin, joten Daphne oli jättänyt äänieristysloitsut väliin. Koko hotelli ja muu naapurusto Lontoon Leicester Squarella ei varmasti jäisi tietämättömäksi, että bändin vierailla oli hauskaa. Ikkunasta vilkaisemalla saattoi nähdä aukiolla omatekoisten kylttien ympärillä faneja ja muita kulkijoita tanssimassa heiltä kuuluvan musiikin tahdissa.

Lorcan oli jostain ilmaantunut hänen vierelleen ja ojensi toisen kädessään olevista laseista Daphnelle. Harry puolestaan hivuttautui naisen toiselle puolelle kädessään myös lasi. Daphne hymyili tyytyväisenä, miehet olivat siis sillä tuulella tänään ja se sopi hänelle mainiosti. Näin suurta menestystä olikin parempi juhlistaa triplasti, joten Daphne kilautti lasiaan molempien kanssa ja nykäisi muka vaivihkaan rintaliivin olkainta paikoilleen. Hän ei ollutkaan vielä testannut näiden miesten viihdytystaitoja, vaikka sitä oli hänelle aiemminkin tarjottu.

Viesti oli tullut selväksi ja pariskunta lähti tanssimaan, mutta eivät enää kalastellen, heidän yksityisjuhlien erikoisvieras oli jo selvillä.

Bling*Bling

Dj oli pitänyt huolen siitä, että jokaisen tanssijalkaa vipatti. Bändi esitti yhden ainoan kappaleen akustisena illan aikana ja muutaman a cappellana, mutta niin laulajat kuin soittajatkin keskittyivät hurmaamaan vieraitaan ja pitämään hauskaa. Juhlimista olisi varmasti voinut jatkaa aamuun asti, mutta ei sopinut antaa liian selkärangatonta kuvaa itsestään.

Osa vieraista oli lähtenyt omaehtoisesti niin hauskaa kuin heillä olikin. Ei bisnesmaailmassa päässyt eteenpäin, jos ei osannut lopettaa ajoissa juhlimista, jotta oli heti aamusta skarppina neuvotteluissa, kokouksissa tai mitä sitten tekikään. Ne joita liikemiesvaisto ei hoitanut valomerkin tapaisen jälkeen pois huoneistosta, auttoi ulos Daphnen palkkaamat ulosheittäjät, eli Azkabanin välttänyt Goyle ja Bole, joiden muskeleiden näkeminen auttoi monia löytämään omat jalkansa ja poistumaan paikalta.

Rumpali oli ensimmäinen bändistä, joka siirtyi hänelle varattuun huoneeseen, hänen mukaansa tarttuivat heidän fanikerhon perustaneet veelakaksoset. Tytöt eivät olleet ensimmäistä kertaa bändin kanssa jatkoilla, joten Maximiliania seuraavat katseet olivat kateellisen sijaan tietäviä. Kaksoset olivat viihdyttäneet myös Lorcania ja Harrya jonkun kerran ja siihen kertaan se tulisi jäämään, vaikka kaksoset olivat erittäin hyvää seuraa. Miehet eivät kuitenkaan jokaisilta jatkoilta etsineet lisämaustetta suhteeseensa, eivätkä he koskaan käyttäneet samaa maustetta useampaa kertaa, koska se saattaisi antaa mausteelle väärän kuvan tilanteesta, että kyseessä olisi jokin pysyvämpi järjestely tai jopa suhde.

Ei aikaakaan kun huoneistossa olivat jäljellä vain Daphne, Lorcan, Harry ja varjoihin vetäytynyt Colin, sillä muut soittajat seurasivat Maximilianin esimerkkiä. Tarjoilijat ja, jästien lähdön jälkeen, kotitontut olivat huolehtineet jäljelle jääneet ruuat sekä muut pois huoneistosta. Lopuista juomista oli jätetty baaritiskille vain murto-osa, muuten huoneisto oli jätetty sellaiseen kuntoon kuin se juhlimisen jäljiltä oli.

Lämmin käsi Daphnen polvella hyväili sen silkkistä pintaa ja herätti naisen vartalon. Virallinen osuus oli aikaa sitten ohitse, nyt saattoi heittäytyä vapaalle. Lorcanin huulet painuivat vaativina Daphnen huulille Harryn käsien hyväillen oikaistessa hänen jalkansa ja liu'uttavan korkokengät pois jaloista. Samaiset kädet hieroivat varpaista alkaen jalkoja pudotellen niille satunnaisesti kevyitä suudelmia ja lipaisuja hieronnan välissä. Daphne ei edes yrittänyt estää huokausta, joka karkasi hänen huuliltaan Lorcanin suuhun. Hän tunsi itsensä suorastaan kuninkaalliseksi näiden kahden palvoessa hänen vartaloaan perusteellisesti.

Lorcanin kädet löysivät tiensä samettisen miehustan alle, pitsin peittämille rinnoille, tuntemus sai Daphnen kehräämään ja kostumaan. Puolivampyyri virnisti tyytyväisenä ja hamusi hampaillaan naisen kaulaa. Harryn matala nauru kertoi miehen kiihottuneesta tilasta, tämä oli jo saanut sukkanauhat avattua ja kääri sukkia yllättävällä kärsivällisyydellä pois Daphnen jaloista. Säärien ja jalkaterien paljastuva iho sai osakseen yhtä perusteellisia huomionosoituksia kuin sukkien verhoamat. Kaikesta huumaavasta huomiosta huolimatta, Daphne näki tilanteessa myös ongelman.

— Hyvät herrat, niin valitettavaa se onkin, pyydän, että etsimme miellyttävämmän paikan huvittelullemme, Daphne totesi asiallisuuden rippeisiinsä takertuen. Ei siksi, että tilanne olisi ollut virallinen, mutta se takasi hänelle edes välttävän älyllisen reaktion alempien viettien hallitsemien miesten taholta.

— Mitä jumalattarellamme on mielessään, sänky, sohva, sauna vaiko uima-allas? Lorcan tiedusteli nöyrästi.
— Voisihan tuohon uima-altaaseen mennä muuten, mutta joulukuusi on ehtinyt sinne ennen meitä. Meidän pitää mitä ilmeisimmin tyytyä porealtaaseen ainakin näin aluksi, hän vastasi mahdollisimman arvokkaasti ennen kuin purskahti nauramaan miesten kanssa. Sillä yksi koristeiden peittämistä kuusista kellui keinahdellen altaassa, osan lameetupsuista koristaessa nyt vedenpintaa.

Ihan kaikkea ei edes Daphnen pokerinaama kestänyt särkymättä. Huvittuneena kolmikko siirtyi saunaosastoa kohden pudotellen vaatteita matkan varrelle. Daphne vilkaisi vaivihkaa kultapalmun varjoista silmät suurina tuijottavaa Colinia. Hän oli varma, että poika noukkisi hänen stringinsä muistoksi illasta kuvien lisäksi.

Porealtaan höyryävän kuuma vesi sai veren kiertämään, eikä jättänyt ketään kylmäksi muutenkaan. Miehet olivat vaihtaneet paikkoja, sillä nyt Harry hyväili Daphnen kaulaa huulillaan ja kasasi tämän hiukset käteensä, niistä kevyesti vetämällä hän ohjasi naisen päätä haluamaansa asentoon tehden tilaa huulille ja hampaille. Samalla Lorcanin kädet hivelivät naisen sääriä veden alla nilkoista polviin ja takaisin, välillä eksyen kiusoitellen hieman ylemmäksi, mutta vetäytyen nopeasti pois.

Kun Lorcanin kädet olivat viimein löytäneet tiensä aivan ylös asti reisillä, olivat Harryn huulet ja kädet siirtyneet Daphnen runsaille rinnoille. Miesten herkeämättömät huomionosoitukset saivat naisen pään harvinaisen sumeaksi kaikesta stimulaatiosta. Hänellä oli vaikeuksia pysytellä tahdissa mukana, kyllä hänen vartalonsa osoitti kiitosta ja vaatimuksia hänen palvojilleen, mutta hän ei voinut tehdä juuri muuta kuin keskittyä hengittämiseen ja tajuissaan pysymiseen.

Käsillä hän piti liukkaasta altaan reunasta kiinni, jotta he, kaikki kolme, eivät joutuisi yhtenä mylläkkänä veden alle. Oli huojentavaa tietää, että Colin oli kameroineen paikalla, jos jotain sattuisi. Vaikka kameramiehen motiivit ehkä olivat aivan muut kuin Daphnen ja hänen tämän iltaisten kumppanien pelastaminen mahdolliselta hukkumiselta.

Lorcanin kieli leikitteli klitorista ympäröivillä poimuilla ennen kuin hän upotti sen naisen sisälle, vaikka hänen välillä pitikin nousta pois veden alta vetämään ilmaa keuhkoihinsa, onneksi hänen perimänsä antoi hänelle pidemmän ajan vedenalaisille leikeille kuin tavalliselle ihmiselle. Samalla, kun hänen suunsa ja kielensä tuotti nautintoa Daphnen etupuolella, hänen sormensa hyväilivät aukkoa naisen takana. Hänelle oli sama kumpi heistä päätyisi eteen ja kumpi taakse, kunhan Daphne oli huolella valmisteltu ja nauttisi kaikesta.

Daphne saattoi irrottaa kätensä altaasta, kun Harry liukui hänen taakseen istumaan ja kiersi kädet turvallisesti hänen ympärilleen. Mies ei lopettanut hänen hyväilemistä paikan vaihtuessa vaan päin vastoin hyväilyt olivat saaneet uutta kiihkeyttä heidän paljaiden vartaloidensa ollessa nyt kosketuksissa toisiinsa. Lorcan ohjasi Harryn terskan Daphnen peräaukolle, jonka hän oli juuri valmistellut sormillaan. Pienen vastustuksen jälkeen terska painui sisälle ja muu osa kyrvästä liukui sen jälkeen lähes vaivatta täyttämään naisen.

Intensiivinen tunne sai Daphnen menettämään viimeisetkin asiallisuuden rippeet ja sanallisen nokkeluuden, jäljelle jäi pelkkä puhdas himo. Hänen selkänsä kaareutuessa Harry kumartui suutelemaan häntä Lorcanin näykkiessä hänen rintojaan. Hän liikutti lantiotaan edestakaisin unduloiden kuin itämaisessa tanssissa.

— Hitto nainen, sait mut melkein laukeamaan liian aikaisin, Harry parahti. Lorcan nauroi käheästi silmät tummina niiden seuratessa kaksikon liikehdintää veden alla.

— Eihän sellainen sovi, meillä on leikki vielä aivan kesken. Minä tunnen itseni suorastaan ulkopuoliseksi teidän nautiskellessa toisistanne.

— Vähemmän puhetta enemmän toimintaa sitten, mies, älä jahkaile, vaan tunge se puoliverinen kyrpäsi puhdasveriseen pilluuni, Daphne puolestaan tiuskaisi.

Altaan vesi loiskahti yli laitojen, ja sai kaksi altaassa olevista pärskimään vettä suustaan, kun Lorcan kiirehti noudattamaan Daphnen vaatimusta. Daphnen pärskintä muuttui ynähdyksen kautta huohotukseksi, hänen ollessa nyt täynnä molemmin puolin. Lorcanin seuraavat työnnöt olivat hitaampia, mutta niin voimakkaita, että ne saivat heidät kaikki liikkumaan veden edelleen läikkyessä laitojen yli ja poreiden osuessa milloin mihinkin kohtaan. Harry puolestaan pysytteli jokseenkin paikoillaan, sillä hän pyrki pitämään heidät veden pinnalla, kun Lorcanin ja Daphnen toisiaan myötäilevät liikkeet olivat saada heidät luisumaan upoksiin.

Lorcanin toinen käsi eksyi hänen ja Daphnen väliin, jossa hän etsi sormillaan ne paikat, jotka erityisesti pitivät kosketuksesta. Hän ja Harry olivat jo lähellä huippuaan, sillä jo pelkästään Daphnen sykkivät onkalot olivat nautinnolliset, mutta he tunsivat toistensa kalut liikkuessan naisen sisällä. Hän halusi Daphnen saavan orgasmin ensimmäisenä, halusi nähdä miten tämän kasvojen ilme muuttuisi sillä hetkellä. Daphnen reidet puristuivat tiukemmin lähes kouristuksen omaisesti hänen ympärillään ja naisen suusta purkautui kaunis yhtäjaksoinen vaikerrus tämän saavuttaessa täyttymyksensä.

Lorcan ehti vain hetken ihailla kaulan luonnotonta kaarta, vaaleita kiharoita Harryn ruskettuneella rinnalla ennen kuin naisen supisteleva emätin pakotti hänet laukeamaan tämän sisälle. Hän tunsi orgasminsa ja ympäröivien lihasten läpi, kuinka Harry liikkui Daphnen sisällä nopein nykivin liikkein, emättimen kanssa yhtä voimakkaasti sykkivän peräsuolen sisällä ennen laukeamistaan.

Rentoina he nauttivat lämpimän veden pitkittämästä jälkihehkusta, he hyväilivät toisiaan kevyesti, sillä tarkoitus ei ollut kiihottaa uuteen aktiin vaan nauttia tästä hetkestä. Pian heidän roolinsa palaisivat normaaliin, eikä tällaiselle koskettelulle tulisi toista tilaisuutta. Heillä oli jokaisella omat suunnitelmansa tulevaisuudelle, vaikka Harryn ja Lorcanin suunnitelmat olivatkin suurimmaksi osaksi saman suuntaisia. Ehkä Daphne jonain päivänä asettuisi aloilleen myös, mahdollisesti ruukkukasvin takaa heitä kuvanneen Colinin kanssa. Harrya nauratti mielessään ajatus siitä, että tämä oli veelakaksosia lukuun ottamatta ainoa kerta, kun he olivat olleet neljän kimpassa.

Bling*Bling


Colinin kädet tärisivät, oikeastaan hänen koko kroppansa värisi, hänen katsellessaan Daphnea kahden miehen kanssa. Ainoastaan silloin hänen kätensä olivat vakaat, kun hän otti kuvia kolmikosta tai Daphnesta yksistään.

Vedestä ja ehkä muustakin märkä vartalo näytti hohtavan ja kimaltelevan suorastaan yliluonnollisesti huoneen himmeässä valaistuksessa, joka monistui heijastuessaan lukuisten kiiltävien koristeiden pinnoista tai kristallien läpi kulkiessaan. Colin tiesi, että tilanteesta huolimatta, suurin osa hänen ottamistaan kuvista oli suorastaan mestarillisia ja tyylikkäitä, eivät halpaa pornoa. Ne olisivat kelvanneet gallerian seinälle, mutta tulisivat olemaan hänen yksityisiä aarteitaan.

*Rockin’ around the Christmas Tree*


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti